Заходи, транспорт, погода: все про Новий рік 2023 у Харкові

Все про Новий рік 2023 у Харкові.

Все про Новий рік 2023 у Харкові. Фото: Punkufer.hr

Події
28 грудня 2022 11:51

Новорічні заходи 31 грудня 2022 року у Харкові проходитимуть у метро. Під землею, на станції "Університет", встановлено святкову ялинку та Будиночок Діда Мороза.

О 18:00 на станції метро "Університет" розпочнеться святковий концерт. У цей час поїзди проїжджатимуть станцію без зупинок.

Детальніше: Новий рік та Різдво у підземці: розклад святкових заходів

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що ті, хто прийде на станцію метро "Університет" до початку комендантської години, зможуть зустріти Новий рік у підземці.

Новорічну ялинку також встановлено в ТРЦ "Микільському" та біля деяких інших торгових центрів.

Тривалість комендантської години новорічної ночі залишилася без змін: встигнути повернутися додому потрібно до 23:00 і вийти на вулицю можна буде після 5:00 1 січня. Раніше розглядалася можливість зміни комендантської години, але поки що в цьому немає необхідності, повідомив голова ХОВА Синєгубов.

Міський транспорт (метро, трамваї, тролейбуси та автобуси) курсуватимуть з 05:30 до 21:30. Які маршрути працюють – можна подивитися на "Геопорталі Харкова". У тому числі там є окрема вкладка про роботу транспорту під час відключення електроенергії.

Алкоголь потрібно встигнути купити з 8:00 до 20:00 - в інший час магазинам заборонено продавати спиртне. Кафе та ресторанам продаж алкоголю дозволена трохи довше – до 22:00.

Синоптики прогнозують у новорічну ніч плюсову температуру – 2-4 градуси вище за нуль. Вдень 31 грудня стовпчик термометра підніметься до +5, 1 січня буде ще тепліше – +7.

Погода на 31 грудня 2022 року та 1 січня 2023 року.Погода на 31 грудня 2022 року та 1 січня 2023 року. Скріншот: https://ua.sinoptik.ua

За останньою інформацією, у Харкові працюють 33 ялинкові базари. Зокрема, у Шевченківському, Слобідському, Немишлянському, Салтівському, Основ'янському, Холодногірському та Індустріальному районах міста. Також продаж ялинок здійснюється на території деяких ринків міста - Сумському, Новосалтівському, Кінному, "Промінь" тощо.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах