У Харкові працює тридцять три ялинкових базари

У Харкові працює 33 ялинкових базари

У Харкові працює 33 ялинкових базари -фото: suspilne.media

Суспільство
23 грудня 2022 13:42

Вартість ялинок залежить від розміру. Ціни стартують від 200 гривень. Максимальний цінник на ялинковому базарі – 1500 гривень. Невеликі композиції з гілок на підставці коштують від 150 гривень.

У Харкові зареєстровано 33 майданчики для продажу ялинок. Зокрема у Шевченківському, Слобідському, Немишлянському, Салтівському, Основ’янському, Холодногірському та Індустріальному районах міста. Про це повідомили у Харківській міській раді.

Також продаж ялинок здійснюється на території деяких ринків міста – Сумському, Новосалтівському, Кінному, "Промінь" та ін.

Последние оперативные новости Харькова в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

В спеціалізованих відділах новорічних товарів у гіпермаркетах в наявності є штучні ялинки. Ціни на них залежать від розміру, виду, країни-виробника та інших характеристик.

До прикладу, ялинка зелена лита заввишки 120 сантиметрів коштує 1500 гривень, ялинка європейська зелена засніжена 190 сентиментів – 2100 гривень, ялинка смерека зелена 210 сантиметрів – 5350 гривень.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах