Харківська облрада формує конкурсну комісію з обрання директора онкоцентру

Харьковский облсовет формирует конкурсную комиссию по избранию директора онкоцентра.

Харьковский облсовет формирует конкурсную комиссию по избранию директора онкоцентра. Фото: kh-news.net

Події
07 лютого 2022 13:15

Харківська обласна рада оголосила про початок формування конкурсної комісії для обрання керівника комунального некомерційного підприємства "Обласний центр онкології".

Відповідне оголошення опубліковано на сайті облради у розділі оголошень.

"Професійні спілки, громадські об'єднання у сфері охорони здоров'я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції та антикорупційній діяльності надають по чотири кандидатури до складу конкурсної комісії", — повідомляє облрада.

Незалежний експерт, окрім прохання про включення до складу конкурсної комісії, має надати також документи, що підтверджують відповідний рівень кваліфікації.

Членом комісії не може бути претендент, у якого документально підтверджено:

  • наявність судимості за скоєння умисного злочину, якщо таку судимість не погашено або не знято у встановленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов'язане з корупцією правопорушення протягом трьох років з дня набрання відповідного рішення суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

Документи приймаються протягом 15 календарних днів із дати опублікування оголошення (з 3 лютого) за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 64, кім. 94 (Харківська обласна рада) або надсилаються на електронну адресу: info@oblrada-kharkiv.gov.ua.

"Харківська обласна рада шляхом відкритого жеребкування визначатиме кандидатів до складу конкурсної комісії з кандидатур, представлених галузевими професійними спілками, громадськими об'єднаннями у сфері охорони здоров'я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції та антикорупційній діяльності та незалежних експертів у сфері охорони здоров'я", — уточнюють в облраді.

Кандидатуру переможця конкурсу на посаду керівника онкоцентру мають затвердити на сесії Харківської облради.

Нагадаємо, контракт у попереднього директора онкоцентру Дениса Скорого закінчився 1 лютого.

Поки на посаду нового директора не проведуть конкурс, тимчасово очолить обласний онкоцентр Віктор Ліхман, який нині завідує відділенням Інституту загальної та невідкладної хірургії імені Зайцева (Харків).

На тему: "Одне з перших місць по раку в Україні": Харківська облрада відмовилася створити систему раннього виявлення онкозахворювань

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах