Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах
Дозвілля та їжа
27 березня 10:16
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах. Фото: скріншот з трелеру

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

Рейтинг IMDB: 8/10

Фантастика, екшн. США, 2024 р.

Режисер: Адам Вінгард

В ролях:

Ребекка Хол, Ден Стівенс, Брайан Тайрі Генрі

Епічна битва триває! Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

Кілер іде геть

Рейтинг IMDB: 7/10

Трилер. США, 2023 р.

Режисер: Майкл Кітон

В ролях: Майкл Кітон, Джеймс Марсден, Аль Пачіно

Він був крутим безжальним кілером – найкращим у своїй справі! Але раптовий вирок лікарів сплутав усі карти. Швидка втрата пам'яті ставить на кар'єрі хрест. Але він має незакінчені справи, які вимагають негайного вирішення, адже рахунок йде на тижні…

Залишайся онлайн

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Драма. Україна, 2023 р.

Режисер: Єва Стрельникова

В ролях: Єлизавета Зайцева, Олександр Рудинський, Гордій Дзюбинський

Гостросюжетна драма про дівчину Катю, якій випадково дістається ноутбук незнайомого чоловіка. Катя ховається від ракетного обстрілу будинку, намагаючись знайти власника зниклого після російських ударів ноутбука. Ризикуючи своїм життям та життям близьких, Катя намагається врятувати незнайомих українців. Історія українців, не супергероїв, які не мають вибору, окрім як стати героями.

Пам'ять кохання

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Драма. США, Мексика, 2023 р.

Режисер: Мішель Франко

В ролях: Джессіка Честейн, Пітер Сарсгаард, Брук Тімбер

Сильвія проживає детально сплановане рутинне життя. Водночас Сол постійно втрапляє в дивні ситуації, бо забуває те, що з ним сталося буквально кілька годин тому. Їхня зустріч розпочалася з дивного непорозуміння, але цей випадок зближує обох і змушує замислитись, що не такі вже вони й незнайомці.

Велетні Ла-Манчі

Рейтинг IMDB: 6/10

Анімація, розваги. Німеччина, Аргентина, 2024 р.

Режисер: Гонсало Гутьєррес

В ролях: Марина Бланке, Джуліан Янссен

Сповнена пригод надзвичайна подорож для всієї родини, яка розповідає про 11-річного спадкоємця Дон Кіхота, та його трьох уявних кроликів, до яких приєднуються Панчо та Вікторія. Силою дружби вони рятують своє улюблене рідне місто десь у Ла-Манчі від сильного шторму. Вони мріють про нездійсненну мрію, долають свої страхи та використовують свою уяву, щоб знайти справжню силу за бурею.

Небезпечна гра

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Трилер. Франція, 2023

Режисер: Іван Атталь

В ролях: Іван Атталь, Гійом Кане, Майвен Ле Беско

Матьє всім завдячує своєму другові Вінсенту: будинком, роботою і навіть порятунком життя десять років тому. Разом із друзями вони утворюють нерозлучну четвірку і живуть безхмарним життям на Лазурному березі. Але вірність Матьє піддається випробуванню, коли він дізнається, що Вінсент зраджує свою дружину. Коли коханку Вінсента знаходять мертвою, підозра охоплює обидві пари, а за нею тягнеться шлейф боягузтва, брехні та провини.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах