У Харкові будуть дві льодові арени

У Харкові будуть дві льодові арени.

У Харкові будуть дві льодові арени. Фото: topgp.ru

Транспорт та інфраструктура
17 лютого 2022 18:08

На Полтавському Шляху, 196а у Харкові збудують льодову арену. Будівництво планують закінчити у першій половині 2023 року.

Про це повідомили у прес-службі облради.

Не забудьте підписатися на наш канал в Telegram

На будівництво цієї льодової арени держава попередньо виділяє 291 мільйон гривень у рамках програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

"Це буде арена обласного рівня. Термін будівництва — 8 місяців після завершення тендерних процедур. Тобто реально завершити будівництво у першій половині наступного року. Після забудови льодову арену передадуть області", — розповів директор Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської. облдержадміністрації Сергій Магдисюк.

Нагадаємо, ще одну льодову арену планують звести на чотирьох гектарах у парку Машинобудівників (колишній парк Артема). Цей проект презентували минулого тижня Володимиру Зеленському на Конгресі місцевої та регіональної влади у Харкові.

Передбачається, що це буде сучасний багатофункціональний спортивний комплекс для проведення міжнародних змагань з хокею, баскетболу, волейболу, шорт-треку, фігурного катання, дзюдо, боксу тощо. Також у спорткомплексі можна буде проводити культурно-масові заходи — виставки, концерти.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах