Потрібні квадрокоптери та добровольці: під Харковом третій день шукають 7-річного Германа

Під Харковом третього дня шукають 7-річного Германа.

Під Харковом третього дня шукають 7-річного Германа. Фото: поліція Харківської області

Події
07 грудня 2022 09:11

Сьогодні в Красноградському районі волонтери, ДСНС та правоохоронці продовжать розшукувати 7-річного Германа Щербину, який зник 5 грудня у селі Крутоярівка.

Нагадаємо, що зникнення хлопчика помітили близько 13:00. Він якийсь час грав на майданчику, а потім зник. Прикмети хлопчика: зріст 120 см., худорлявої статури, темно русяве волосся, блакитні очі. Був одягнений у синю куртку, темні гумові чоботи. Дитина вийшла з дому без шапки.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потрібні квадрокоптери та добровольці: під Харковом третій день шукають 7-річного Германа фото 1Потрібні квадрокоптери та добровольці: під Харковом третій день шукають 7-річного Германа фото 1

Як повідомили у пошуково-рятувальному загоні Мілена, поліція та добровольці позавчора оглянули береги вздовж водойми, також працювали кінологи. Вчора працювали водолази та проводилися пошуки на місцевості. Сьогодні заплановано розширений пошук на місцевості по квадратах та огляд квадрокоптерів з повітря. Пошук триватиме протягом світлового дня.

«Власники коптерів та дронів! Нам дуже потрібна ваша допомога. На даний момент піші пошуки, а також пошуки з кінологами та водолазами результатів не дали. Перша доба минула, але шанс завжди залишається», - просять про допомогу волонтери.

За словами представників пошуково-рятувального загону «Мілена», важливо ретельно закривати квадрати та звертати увагу на будь-які деталі, особливо там, де є природні пастки.

«Якщо ви готові приєднатися, пишіть, будь ласка, пасажир чи водій із авто. Якщо пасажир, то район, звідки вирушаєте. Якщо водій, то кількість місць і звідки вирушаєте і по яких районах слідуватимете. Так зрозуміло, хто кого і де може забрати, і скільки людей. З Харкова їхати близько 2 години. Час збору попередньо ранковий. Щоб встигнути більше за світловий день. Часу дуже мало, на вулиці мороз, а дитина навіть без шапки і їй лише 7 років!» - уточнили у ПСО «Мілена.

Добровільні можуть писати сюди: @Chucky_BoyUA

Координація добровольців відбувається у чаті.

У ДСНС розповіли, що пошуковики вже оглянули лісосмуги, водоймища, залізницю, комунікації, недобудови, покинуті будівлі. Першого дня пошуки тривали до 01:00. Вчора вранці їх відновили, залучено близько 200 співробітників ДСНС, волонтери, кінологи, працює водолазна служба. Надвечір хлопчика знайти не вдалося. 7 грудня пошуковці знову поїдуть до села та продовжать обстежувати місцевість.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах