Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик

Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик.

Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик. Фото: поліція Харківської області

Події
06 грудня 2022 15:58

Семирічний Герман Щербина пішов із дому у селі Крутоярівка Красноградського району 5 грудня.

Прикмети хлопчика: зріст 120 см., худорлявої статури, темно русяве волосся, блакитні очі. Був одягнений у синю куртку, темні гумові чоботи. Дитина вийшла з дому без шапки.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усіх, хто щось знає про зниклого, просять звертатися до Красноградського районного підрозділу поліції або дзвонити:

  • на лінію 102
  • за номером 05744-7-82-91.

Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик фото 1Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик фото 1

Як пише KHARKIV Today, Герман Щербина не місцевий: родина з Малої Данилівки приїхали до Крутоярівки під час війни. Тут жив із братом та бабусею. Зникнення хлопчика помітили близько 13:00. Він тільки-но повернувся з бабусею з Кегичівки, вибіг з дому без шапки та телефону, якийсь час був на дитячому майданчику, а потім зник. Куди міг податись першокласник, невідомо. Вдень хлопчика почали шукати місцеві жителі, а вже близько 16.00 до пошуків залучили ДСНС, поліцію, волонтерів пошукової місії "Мілена".

Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик фото 2 1Шукають більше доби: на Харківщині зник 7-річний хлопчик фото 2

Добровольці, що приєдналися до пошуків, кажуть, що хлопчик поводився напередодні зникнення як завжди, ні з ким не сварився і не обіцяв піти з дому. Більше доби його ніхто не бачив.

"Він пішов погуляти, не взяв із собою шапку та телефон. Ми за вчора відпрацювали дуже велику територію, але нічого не вдалося знайти", - розповів волонтер "Мілени" Олексій.

До пошуку дитини залучали спеціальну собаку, але слід Германа губився або біля залізничної колії, або біля ставка. Усі покинуті будинки перевірили, це не дало результату. Пошуковики перевірили можливу поїздку хлопця до Кегичівки: того дня електрички не курсували через відключення світла.

Вранці 6 грудня близько ста людей знову розпочали пошуки. Додаткових волонтерів наразі не залучають.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах