Під Харковом жінка підірвалася на міні

Під Харковом жінка підірвалася на міні.

Під Харковом жінка підірвалася на міні. Фото: mezha.media

Події
26 жовтня 2022 09:29

На Харківщині біля смт Козача Лопань на міні вибухнула 71-річна жінка, яка пасла кіз. Вона госпіталізована із пораненнями.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Вкотре нагадую про високу мінну небезпеку в області. Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування територій. Минулої доби знешкоджено 291 вибухонебезпечний предмет. Втім, поки що розмінуються лише об'єкти критичної інфраструктури та основні дороги. Закликаю всіх бути максимально уважними та обережними, не ходити до лісів, полів, узбіччя доріг тощо», - сказав Синєгубов.

За його інформацією, минулої доби ворог продовжував обстрілювати розташовані біля лінії зіткнення та кордони з РФ населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області.

Зокрема, з мінометів, ствольної та реактивної артилерії були обстріляні Ольховатка, Бударки, Шевченкове, Стрілка, Дворічна, Берестове, Первомайське та інші населені пункти.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби внаслідок ворожого обстрілу поранених серед цивільного населення не зафіксовано.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах