Не ховай дощовик: якою буде погода у Харкові цього тижня

Якою буде погода у Харкові цього тижня.

Якою буде погода у Харкові цього тижня. Фото: Редпост

Події
21 листопада 2022 10:54

Цього тижня, з 21 по 27 листопада, майже весь час буде похмуро, періодично з дощами. До середини тижня стовпчик термометра впаде ближче до нуля.

Такі дані опубліковано на сайті прогнозу погоди Sinoptik.ua.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У понеділок, 21 листопада, протягом усього дня погода буде похмурою. Увечері буде йти дощ. Температура вдень - 4 - 10 градусів вище нуля.

У вівторок, 22 листопада, хмарна погода протримається весь день. Нічний дощ уранці ослабне і незабаром закінчиться. Нічна температура +10 вдень опуститься до 2 градусів тепла, а надвечір - до +1.

У середу, 23 листопада, весь день небо буде у хмарах, але надвечір проясниться. Вночі буде йти дощ зі снігом, який до ранку закінчиться. Решта дня пройде без опадів. Температура вночі +1 градус, удень 0 - +2.

У четвер, 24 листопада, вранці та вдень очікується дощ, який закінчиться ближче до вечора. Температура вночі +2 градуси, вдень +5 градусів.

У п'ятницю, 25 листопада, день буде хмарним. Ранковий дощ закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура вночі +2 градуси, вдень - 4 градуси тепла.

У суботу, 26 листопада, — хмарно, вдень та ввечері йтиме дрібний дощ. Температура вночі +2 градуси, вдень - 2-4 градуси тепла.

У неділю, 27 листопада, буде хмарно. Зранку можливий дрібний дощ. Температура вночі +3 градуси, удень 4 градуси тепла.

Не ховай дощовик: якою буде погода у Харкові цього тижня фото 1Не ховай дощовик: якою буде погода у Харкові цього тижня фото 1

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах