Делон, Портман, Денєв, Хенкс: світові кінозірки збирають гроші на лікарню в Ізюмі

Світові кінозірки збирають гроші на лікарню в Ізюмі

Світові кінозірки збирають гроші на лікарню в Ізюмі Фото: Вікна-новини

Події
12 сiчня 2023 19:15

Том Хенкс, Наталі Портман, Ален Делон та інші світові зірки приєдналися до збору коштів на відновлення Ізюмської лікарні, розбомбленої РФ.

Світ вразила мужність лікаря Юрія Кузнєцова, який самостійно під час бойових дій та окупації оперував пацієнтів у підвалі лікарні, передають Вікна-новини.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Світові кінозірки збирають гроші на лікарню в ІзюміСвітові кінозірки збирають гроші на лікарню в Ізюмі Фото: Вікна-новини

На благодійний аукціон актор Том Хенкс передав машинку з особистої колекції. Його колега Катрін Денєв – власну косметичку. Організував благодійний аукціон оскароносний французький режисер Мішель Азанавічюс, який на відновлення лікарні пожертвував 125 тисяч євро. Зіркам вдалося зібрати €25 тисяч.

Половину з них Азанавічюс направив на ініціативу UNITED-24, ще половину – фонду Олени Зеленської, яка займається відновленням ізюмської лікарні.

"Світ вражений опором, хоробрістю та людяністю українців, треба розповідати історії про це, нам потрібні такі цінності, ми повинні вірити, що вони існують, і бачити, що вони ще важливі у цьому світі", - сказав режисер.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах