У Харкові перевірили вибухонебезпечні та хімічно небезпечні об'єкти: результати

У Харкові перевірили вибухонебезпечні та хімічно небезпечні об'єкти.

У Харкові перевірили вибухонебезпечні та хімічно небезпечні об'єкти. Фото: ХОВА

Події
26 лютого 10:51

Спеціальна комісія обстежила 19 хімічно небезпечних та 17 вибухонебезпечних об'єктів, що розташовані у Харкові.

Про це повідомила прес-служба Харківської міськради.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Як повідомив заступник міського голови Андрій Руденко на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час перевірки хімічно небезпечних об'єктів було встановлено, що у шести з них немає на території небезпечних речовин, а три підприємства не здійснюють виробничі процеси.

Із 17 пожежонебезпечних об'єктів 12 не ведуть господарську діяльність. На обстежених працюючих об'єктах дотримано вимог законодавства у сфері поводження з вибухонебезпечними речовинами, і керівництво підприємств не допускає одночасного зберігання значних обсягів нафтопродуктів у ємностях. Департаменту із взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту, Департаменту надзвичайних ситуацій разом з адміністраціями районів та відділом організації наглядово-профілактичної роботи Харківського районного управління ГУ ДСНС було доручено контролювати діяльність об'єктів, які використовують хімічно небезпечні та вибухонебезпечні речовини, на постійній основі", - йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, в мерії оголосили про перевірки небезпечних об'єктів після того, як в результаті обстрілу шахедами Харкова на нафтобазі в Немишлянському районі почалася пожежа і паливо вилилося на житлові будинки. Тоді загинули семеро харків'ян. Наслідки екологічної катастрофи досі усувають.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах