У Харкові попрощалися з родиною Путятиних, які загинули в пожежі 9 лютого

У Харкові попрощалися із родиною Путятіних, які загинули у вогні 9 лютого.

У Харкові попрощалися із родиною Путятіних, які загинули у вогні 9 лютого. Фото: Суспільне

Події
12 лютого 17:44

12 лютого у Харкові прощалися з родиною прокурора Чугуївської окружної прокуратури Ольги Путятіної. Ольга, її чоловік та троє синів загинули в пожежі, яка виникла внаслідок ударів російських дронів по нафтобазі у Немишлянському районі Харкова 9 лютого.

Попрощатися на 18 цвинтар прийшли родичі загиблих, знайомі, колеги загиблої Ольги Путятіної із прокуратури, повідомляє "Суспільне".

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Молодшого сина подружжя Путятиних, 10-місячного Павла, поховали в одній труні з мамою.

У Харкові попрощалися з родиною Путятиних, які загинули в пожежі 9 лютого фото 1У Харкові попрощалися з родиною Путятиних, які загинули в пожежі 9 лютого фото 1

Нагадаємо, увечері 9 лютого російські безпілотники влучили у нафтобазу в Харкові. Внаслідок попадання стався витік пального, через що спалахнула пожежа.

Згоріло щонайменше 15 будинків. За даними слідчих поліції, територією підприємства росіяни вдарили трьома дронами типу Shahed.

Читайте також: Удар "Шахедами" Немишлянським районом: чого потребують постраждалі і куди нести

Серед загиблих — прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури 35-річна Ольга Путятіна, її чоловік Григорій та троє синів. "Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу - майже 4. Найменший - Павло, йому було лише 10 місяців. Сім'я виявилася заручником вогню всередині свого будинку. Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. Наразі перебувала у декретній відпустці", - йдеться у повідомленні облпрокуратури.

У Харкові попрощалися із родиною Путятіних, які загинули у вогні 9 лютого.У Харкові попрощалися із родиною Путятіних, які загинули у вогні 9 лютого. Фото: Харківська обласна прокуратура

У Харкові попрощалися із родиною Путятіних, які загинули у вогні 9 лютого.У Харкові попрощалися із родиною Путятіних, які загинули у вогні 9 лютого. Фото: Харківська обласна прокуратура

Також загинула подружня пара Світлана (65 років) та Анатолій (66 років) Манойло. Ще троє зазнали поранень.

11 лютого в Харкові оголосили День жалоби по загиблих внаслідок удару Shahed Немишлянським районом Харкова.

На ліквідацію пожежі на нафтобазі пішло близько 60 години. Рятувальники повідомили, що роботи було закінчено об 11.00 12 лютого.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах