Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 18 серпня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 18 серпня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 18 серпня фото: https://www.facebook.com/synegubov.official

Події
18 серпня 2022 09:50
Автор: Юлия Булыга

Ніч проти 18 серпня стала однією з найтрагічніших для Харківщини за увесь час війни. Армія РФ нанесла кілька ракетних ударів по Харкову. Яка ситуація в Харківській області на ранок 18 серпня – розповів голова ХОВА Олег Синегубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора близько 21:30 російська ракета, імовірно "Іскандер", влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, після обстрілу сталася масштабна пожежа. За останніми даними, під завалами загинули 7 людей, 17 – поранені, в тому числі 11-річна дитина.

Під ранок, близько 04:30, росіяни здійснили пуски ще 8 ракет з міста Бєлгород в напрямку Харківщини. Зафіксовані влучання ракет в Холодногірському та Салтівському районах Харкова. Пошкоджені будівлі, об'єкти інфраструктури, зайнялися пожежі.

У Слобідському районі одна з ракет влучила в 4-поверхове приміщення гуртожитку. Будівля частково зруйнована. Станом на зараз дві людини загинули, 18 - отримали поранення, в тому числі 2 дитини.

Також сьогодні близько 04:00 під обстрілом опинився Красноград. Зруйновані житлові будинки, більше 10 будинків пошкоджено. Нажаль, дві мирні людини загинули, дві - отримали поранення, серед них дитина 12 років. Інформація оновлюється.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах