У Чернівцях 6-річна дівчинка жорстоко вбила сусідського собаку

У Чернівцях 6-річна дівчинка жорстоко вбила сусідського собаку.

У Чернівцях 6-річна дівчинка жорстоко вбила сусідського собаку. Фото: скріншот з відео

Події
11 серпня 2022 15:03

Учора, 10 липня мережею поширилося відео, на якому зафільмувалися кадри жорстокого вбивства собаки маленькою дівчинкою. Подія сталася у Чернівцях. Собака породи йоркширський тер'єр витримала всього 20 хвилин катувань, після чого померла. За фактом жорстокого поводження з тваринами зоозахисники звернулися до правоохоронців.

Зазначається, що дівчинка, яка знущалася з собаки, є донькою місцевої грумерки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про жорстокий вчинок дитини розповіла команда UAnimals. За їхньою інформацією, дівчинка проникла на терасу сусідського будинку, де знаходилися дві собаки - великий чорний пес та йоркширський тер'єр. Користуючись відсутністю господарів, дитина близько 20 хвилин знущалася з маленького пса, кидала його на підлогу та била ногою по голові. Унаслідок цього тварина загинула від численних травм.

Обережно, відео містить сцени насилля та жорстокого поводження з твариною!

Зоозахисники звернулася з заявою до поліції стосовно вбивства собаки, а також пишуть заяву в Службу у справах дітей. Вони запевняють, що за безжалісний вчинок шестирічної дівчинки мають понести відповідальність батьки.

- Закликаємо правоохоронні органи відреагувати на цю ситуацію, адже з жорстокого поводження з тваринами починається жорстоке поводження з людьми, - написали в UAnimals.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що мешканця Буковини, який, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вбив павича, відправили до СІЗО за жорстоке поводження з тваринами. 

Також ми розповідали, що на початку липня під Києвом врятували побитого і замінованого собаку. Що з ним сталося - невідомо, але завдяки небайдужим людям і саперам тварину передали волонтерам, які займаються його  лікуванням.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах