У Терехова з'явився ще один заступник

У Терехова з'явився ще один заступник.

У Терехова з'явився ще один заступник. Фото: facebook.com

Події
01 травня 09:06

Призначено нового заступника міського голови - директора Департаменту будівництва та дорожнього господарства Дмитра Липового.

Відповідне рішення було ухвалено 30 квітня на позачерговій сесії міськради.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це буде десятий заступник Харківського міського голови.

Нагадаємо, на початку квітня мер Харкова Ігор Терехов звільнив свого заступника з питань забезпечення життєдіяльності міста Андрія Руденка. До 15 квітня він перебував на лікарняному, після чого не повернувся до роботи. У міській раді причину звільнення пояснили втомою.

За більш ніж два роки з початку повномасштабного вторгнення звільнилися або було звільнено чотирьох віце-мерів: у серпні 2022 року звільнився за власним бажанням заступник Ігоря Терехова з сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко. У грудні 2023 року так само "з власного" звільнився заступник з питань інфраструктури Євген Водовозов, у лютому 2024 року – був звільнений заступник з ЖКГ Віталій Мельник, у квітні 2024 року – Андрій Руденко.

Довідка Vgorode. Дмитро Липовий народився 7 серпня 1975 року. До 2022 року був директором комунального підприємства "Тролейбусне депо №2". Наприкінці лютого 2024 року очолив Департамент будівництва та колійного господарства, до якого приєднали Департамент інфраструктури.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах