Армія РФ завдала ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Харкові: фото

Армія РФ завдала ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Харкові

Армія РФ завдала ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Харкові - фото: suspilne.media

Події
06 серпня 2022 13:00

Стало відомо, що сьогодні вночі, 6 серпня, окупанти завдали ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Слобідському районі Харкова.

Снаряд потрапив у виробничі та складські будівлі. Одна з них у результаті повністю зруйнована. Пошкоджено цех із деревообробними верстатами, повідомляє "Суспільне".

Раніше тут була меблева фабрика, цех та магазин. Люди робили меблі на замовлення – кухні, шафи. Але нещодавно вони переїхали. Як розповів місцевий житель Руслан Карпенко, це просто промисловий район, де окупанти розтрощили все, що можна розбити.

Інший харків'янин – Сергій – у момент обстрілу спав. Під час прильоту його оглушило. Чоловік каже, що голосно було на 9 із 10.

– Тут меблі люди робили. Нікому воно не потрібне. "Орки" – їм все одно куди стріляти, по мирних, по дітях, все одно, – сказав чоловік.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 6 серпня, окупанти обстріляли Слобідський район Харкова. За словами місцевих жителів, вони чули шість вибухів, які пролунали після оголошення повітряної тривоги.

Армія РФ завдала ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Харкові -Армія РФ завдала ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Харкові - фото: suspilne.media
Окупанти завдали ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Слобідському районі Харкова -Окупанти завдали ракетного удару по колишній меблевій фабриці у Слобідському районі Харкова - фото: suspilne.media

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах