Бігав із цвяхами у носі: окупанти назначили учасника талант-шоу "заступником мера" Балаклії

Бігав з цвяхами у носі: окупанти назначили учасника талант-шоу заступником мера Балаклії.

Бігав з цвяхами у носі: окупанти назначили учасника талант-шоу заступником мера Балаклії. Фото: suspilne.media

Події
04 липня 2022 11:31

Російські окупанти поширили в мережі відео з приміщення Балаклійської міської ради. На ньому самопроголошений окупантами "заступник міського голови" Сергій Агарков зірвав табличку з іменем голови Ізюмської райдержадміністрації Степана Масельського.

Разом з Агарковим у цьому брав участь колишній харків'янин Сергій Моїсеєв, керівник проросійської організації, який після перемоги Революції Гідності в Україні втік до РФ, повідомляє "Суспільне".

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На відео окупантів та колаборантів Моїсеєв розповідає про "перше засідання адміністрації Балаклії" та "призначення мера Балаклії та його заступника" — Сергія Агаркова. Колаборант радіє "посаді" та публічно зрізає табличку з іменем голови Ізюмської РДА Степана Масельського.

У 2010 на талант-шоу Агарков бив себе сокирою і бігав з цвяхами у носі.

Бігав із цвяхами у носі: окупанти назначили учасника талант-шоу "заступником мера" Балаклії фото 1Бігав із цвяхами у носі: окупанти назначили учасника талант-шоу "заступником мера" Балаклії фото 1

У коментарі журналістам Степан Масельський сказав, що не бачив відео із захопленої Балаклійської міськради і бажання переглядати записи окупантів, колаборантів та зрадників не має. Щодо таблички запевнив: "Повірте, повісимо назад".

Степан Масельський виїхав з тимчасово окупованої території та займається, зокрема, доправленням на Ізюмщину гуманітарної допомоги.

Відео з Балаклійської міськради. Окупанти знімають табличку голови Ізюмської РДА Масельського. Фото: balakleya_lifeВідео з Балаклійської міськради. Окупанти знімають табличку голови Ізюмської РДА Масельського. Фото: balakleya_life

Моїсеєв та Агарков у Балаклійській міськраді, літо 2022. Скріншот відео. Окупанти знімають табличку голови Ізюмської РДА Масельського. Фото: balakleya_lifeМоїсеєв та Агарков у Балаклійській міськраді, літо 2022. Скріншот відео. Окупанти знімають табличку голови Ізюмської РДА Масельського. Фото: balakleya_life

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах