У Харкові перевірили центри масової вакцинації — які порушення знайшли

У Харкові перевірили осередки масової вакцинації.

У Харкові перевірили осередки масової вакцинації. Фото: kharkivoda.gov.ua

Події
21 лютого 2022 14:53

У Харкові минулого тижня було проведено перевірку центрів масової вакцинації. У двох виявили порушення.

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Максим Хаустов на апаратній нараді у ХОДА 21 лютого.

Не забудьте підписатися на наш канал у Telegram

"Минулого тижня за дорученням губернатора було проведено моніторинг усіх центрів вакцинації та в регіонах (це робили голови РДА, були звіти), також ми провели і в місті Харкові, всіх центрів вакцинації. І спільно з департаментом міським теж було проведено. Було зроблено. кілька зауважень щодо нестачі зовнішньої реклами, щоб пройти. У короткі терміни ми це виправлятимемо. І ще раз подивимося, чи все було правильно відпрацьовано", — сказав Максим Хаустов.

Порушення виявили у торговельно-розважальних центрах "Дафі" (вулиця Героїв Праці, 9) та "Французький бульвар" (вулиця Академіка Павлова, 44-Б).

"Центр масової вакцинації, який знаходиться в ТРЦ "Дафі". Були випадки, коли вони виїжджали раніше. Те саме спостерігалося минулого тижня і в центрі масової вакцинації у "Французькому бульварі". Вже пишуть пояснення і ми на це реагуватимемо постійно і перевіряти дотримання годин у центрах вакцинації", — повідомив Максим Хаустов.

Про порушення у центрах масової вакцинації просять повідомляти у ХОДА.

"Я звертаюся до всіх громадян нашої області. Якщо ви бачите якісь недоліки щодо роботи центрів масової вакцинації або пунктів вакцинації. Наприклад, ви прийшли – немає вакцини, ви прийшли – він закритий, ви прийшли – велика черга. Будь ласка, звертайтеся на гарячу лінію облдержадміністрації, телефонуйте до профільного департаменту охорони здоров'я. Ми на ці виклики реагуватимемо. Нам потрібний зворотний зв'язок", — каже голова ХОДА Олег Синегубов.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах