У Харківобленерго пояснили, що не так із графіками відключень електроенергії

У Харківобленерго пояснили, що не так із графіками відключень електроенергії.

У Харківобленерго пояснили, що не так із графіками відключень електроенергії.

Комуналка
27 березня 09:03

У АТ "Харківобленерго" пояснили, чому не дотримуються графіків відключення електроенергії, і попросили харків'ян з розумінням поставитися до ситуації з електропостачанням у місті.

Звернення компанії опублікувала прес-служба "Харківобленерго".

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Нагадуємо вам, що 22 березня ворог здійснив наймасштабнішу атаку на українську енергетику останнім часом. У порівнянні з іншими регіонами України Харків опинився у складній ситуації, про що публічно не раз заявляли і міський голова, і начальник Харківської обласної військової адміністрації, і керівники енергетичної галузі України різних рівнів.

На жаль, обсяги руйнувань поки що не дозволяють одночасно подавати електрику до всіх домоволодінь. Графіки, складені та поширені раніше, доводиться коригувати, і це пов'язано з певними технологічними процесами. Енергетики знають свою справу і роблять все можливе, щоб не допустити навантаження мережі, яка, у свою чергу, може призвести до виходу обладнання з ладу та нових аварійних ситуацій. І так, із певних причин, відключати іноді потрібно інакше, ніж прописано у графіку.

Зараз ми фіксуємо звернення від вас про невідповідність годин вимкнення або тривалості відключень. Хочемо запевнити, що ми в курсі та маємо інформацію у повному обсязі. А також просимо не забувати, що спричинило ситуацію з електропостачанням у місті, і кого в цьому треба звинувачувати. Енергетики працюють день і ніч, щоб у ваших будинках було світло. Тому наполегливо просимо з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тими незручностями, які у зв'язку з цим можуть у вас виникати.

Наберіться терпіння і по можливості не перевантажуйте кол-центри "Харківобленерго" та міської служби 1562. Енергетики роблять все можливе, щоб якнайшвидше покращити ситуацію з електропостачанням у Харкові та Харківській області", - йдеться у зверненні.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах