Нічний обстріл: у Харкові — проблеми з інтернетом та кабельним ТБ

Нічний обстріл Харкова: у Харкові — проблеми з інтернетом та кабельним ТБ.

Нічний обстріл Харкова: у Харкові — проблеми з інтернетом та кабельним ТБ. Фото: onn.az

Транспорт та інфраструктура
16 вересня 2022 11:24

У кількох районах Харкова немає доступу до інтернету та кабельного телебачення внаслідок нічних ракетних обстрілів Київського району міста 16 вересня.

Пошкоджено оптичні магістралі, якими йде інтернет та кабельне телебачення в центр міста, сказав Суспільному співробітник інтернет-провайдера Triolan Володимир Мачигін.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нічний обстріл Харкова: у Харкові — проблеми з інтернетом та кабельним ТБ.Нічний обстріл Харкова: у Харкові — проблеми з інтернетом та кабельним ТБ. Фото: Суспільне

За даними прес-служби Triolan, на 10:00 інтернету немає в центрі, на Павловому Полі, Сортировці, Шатилівці, Сосновій Гірці. Кабельне телебачення відсутнє у Слобідському та Основ'янському районах.

Інтернет-провайдер Novaline повідомив, що внаслідок обстрілу частково зруйновано частину інфраструктури мережі, тому послуги тимчасово не надаються абонентам у центрі Харкова, на Павловому Полі, Олексіївці та Малій Данилівці.

Інфраструктура інтернет-провайдера "Макснет" також зазнала пошкоджень внаслідок удару РФ. У компанії повідомили, що можуть бути перебої зі зв'язком абонентів у Слобідському, Немишлянському, Індустріальному, Холодногірському, Новобаварському, Київському, Салтівському районах Харкова, а також у Пісочині.

Усі інтернет-провайдери кажуть, що вже працюють із відновлення зв'язку.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах