Засновник криптобіржі з Харкова став новим спонсором "Металіст 1925"

Засновник криптобіржі з Харкова став новим інвестором "Металіст 1925".

Засновник криптобіржі з Харкова став новим інвестором "Металіст 1925". Фото: ТСН

Спорт
05 вересня 2023 11:01

Засновник і СЕО криптобіржі "WhiteBIT" Володимир Носов вирішив підтримати "Металіст 1925" у скрутний для команди час.

Про це повідомила прес-служба футбольного клубу.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що головний інвестор клубу "АЕС Group" через ракетні атаки на підприємствах компанії втратив можливість фінансувати "Металіст 1925".

Уродженець Харкова Володимир Носов вирішив підтримати представника рідного міста в еліті українського футболу.

"Для "Металіста 1925" підтримка від Володимира Носова надзвичайно важлива. Поступово розвивався клуб від аматорського чемпіонату України до найсильнішого дивізіону вітчизняного футболу - міг припинити своє існування. Коли щодня прилітають ракети - подібна підтримка надзвичайно цінна. Тому, враховуючи наш запит менеджменту "Металіста 1925" та "АЕS Group" Володимир Носов вирішив підтримати клуб, ставши його новим інвестором", - розповів виконавчий директор "Металіста 1925" Андрій Недєлін.

"Останні кілька днів новини про ймовірне закриття клубу заполонили спортивні медіа. Я не міг дивитися, як Харків залишиться без футболу. Мені хотілося підтримати рідне місто та його команду, крім того, я отримав десятки звернень у соціальних мережах від уболівальників із проханням врятувати команду. Мрію, щоб, незважаючи на війну, український дух не згасав, а спорт продовжував розвиватись.

Крім того, компанія Володимира вже є офіційним партнером Національної збірної України з футболу, футбольного клубу "Барселона" та турецького "Трабзонспору".

Довідка Vgorode. WhiteBIT – одна з найбільших європейських централізованих криптобірж, компанія родом із України, заснована у 2018 році. На біржі представлено 350+ торгових пар, 270+ цифрових активів та 10+ державних валют. Число користувачів біржі становить понад 4 мільйони людей з усього світу. Компанія співпрацює з Lifecell, FACEIT та Національним університетом "Києво-Могилянська академія". Мета WhiteBIT – масове впровадження технології блокчейн в Україні та світі.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах