Українська біатлоністка Валентина Семеренко достроково завершила виступи на Олімпіаді, — ЗМІ

Українська біатлоністка Валентина Семеренко достроково завершила виступи на Олімпіаді.

Українська біатлоністка Валентина Семеренко достроково завершила виступи на Олімпіаді. Фото: sport.bigmir.net

Спорт
08 лютого 2022 16:00

Українська біатлоністка Валентина Семеренко достроково завершила виступи на Олімпійських іграх у Пекіні та передчасно повернеться до України.

Спортсменка встигла виступити в обох стартових перегонах з біатлону: у змішаній естафеті та індивідуальних перегонах. В індивідуальних перегонах Валентина Семеренко зійшла з траси на третьому колі. Українка не змогла завершити гонку через проблеми з диханням та спазмами, спричинені "алергією на холод", повідомив "Суспільному" головний тренер жіночої збірної Урош Велепець.

“Не вистачило повітря. Має незначну алергію на холод. Вона захлинулась, хотіла пробігти, але вже не було сенсу. Потрібно було раніше зійти з траси, але вона боролася до кінця", — сказав Урош Велепець.

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак сказав, що "Валя хотіла реабілітуватися за естафету і почала швидко, але з горами короткі жарти, вони її покарали".

"Після обстеження у клініці Валю вирішили відправити найближчим літаком додому, — повідомив Брінзак. — Вона вже не зможе допомогти команді".

Замість Валентини Семеренко на Олімпіаду буде заявлена ​​Анастасія Меркушина, яка вже прибула до Пекіна.

Раніше Vgorode повідомляв, що ще одна українська біатлоністка пропустить гонку на Олімпіаді через позитивний тест на коронавірус.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах