Зеленський відповів на петицію про посилення протиповітряної оборони Харкова

Зеленський відповів на петицію харків'янки про посилення протиповітряної оборони Харкова.

Зеленський відповів на петицію харків'янки про посилення протиповітряної оборони Харкова. Фото: Слово та справа

Події
06 серпня 2022 19:19

Зеленський відреагував на електронну петицію харків'янки Аліни Коновалової "Прошу надати Харкову та Харківській області більше протиповітряної оборони". Ця петиція набрала 25 тисяч голосів.

"Місто щодня під обстрілами ракет, проте жителі міста повертаються додому і на роботу для оплати комунальних послуг та інших потреб", - говорилось у петиції.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Президент відповів так:

"Питання посилення обороноздатності держави, зокрема підвищення ефективності системи протиповітряної оборони України, є одним із найактуальніших завдань сектору безпеки та оборони та одним із моїх найважливіших пріоритетів.

Так, з початку агресії Російської Федерації проти України військово-політичним керівництвом держави та силами оборони було введено низку дипломатичних, організаційних та технічних заходів, спрямованих на посилення системи протиповітряної оборони України та забезпечення відображення ударів противника з повітря по угрупованням Збройних Сил України, адміністративно-політичним. центрам, промисловим та іншим важливим об'єктам, а також цивільній інфраструктурі на всій території нашої держави.

Враховуючи, що протиповітряна оборона міста Харкова та Харківської області здійснюється у загальній системі протиповітряної оборони України, я доручив Головнокомандувачу Збройних Сил України В.Залужному, на якого покладено відповідальність за її організацію та керівництво, розглянути поставлене в електронній петиції питання та про результати розгляду інформувати її автора".

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах