Великий завод у Харківській області запрошує на роботу

Великий завод у Харківській області запрошує на роботу.

Великий завод у Харківській області запрошує на роботу. Фото: lkmz.com

Події
14 лютого 2022 17:43

На Лозовському ковальсько-механічному заводі — гостра нестача кадрів. Про це повідомляє прес-служба Лозівської міської ради.

За даними директора ЛКМЗ Василя Чорномаза, у 2021 році підприємство збільшило виробництво товарної продукції на 35% та досягло 300 мільйонів гривень.

"Велика половина — це виробництво сільгосптехніки, менша — корпуси для БТРів. На сьогоднішній день сума замовлення сягає 80 мільйонів гривень", — уточнив керівник підприємства.

Проте на заводі не вистачає кадрів, без цього не можна нарощувати обсяги. Тому підприємство запрошує на роботу зварювальників, слюсарів, токарів, фрезерувальників, шліфувальників, кранівників.

"Приймаємо на роботу як спеціалістів, так і охочих освоїти професію. У нас стабільна заробітна плата", — сказав Василь Черномаз.

За його словами, на підприємстві існує заборгованість із заробітної плати за попередні роки — майже 30 мільйонів гривень. Але з жовтня 2020 року на підприємстві її не нарощують, всі, хто прийшов працювати з січня 2021 року, заробітну плату отримують стабільно.

"На сьогоднішній день робота Лозівського ковальсько-механічного заводу насамперед залежить від ситуації зі зростанням вартості енергоносіїв — газу та електроенергії. За грудень минулого року споживання енергоносіїв на заводі зросло на 12,5 мільйона гривень, у січні 2022 — на 14,5 мільйона", — сказав директор ЛКМЗ.

Довідка Vgorode. найбільше ковальсько-штампувальне підприємство України та СНД — найбільше ковальсько-штампувальне підприємство України. З 2002 року входить до складу індустріальної групи УПЕК. Завод займає територію 111 га, на підприємстві працює близько 2,4 тис. осіб.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах