У Харкові відновлять роботу два магазини електроніки та побутової техніки відомої торгової мережі

У Харкові відновлять роботу два магазини електроніки та побутової техніки відомої торгової мережі.

У Харкові відновлять роботу два магазини електроніки та побутової техніки відомої торгової мережі. Фото: sb.by

Події
03 листопада 2022 17:47

Торгова мережа "Фокстрот" відновлює повноцінну роботу ще шести магазинів, два з них – у Харкові.

Як повідомили RAU у прес-службі компанії, у листопаді до повноцінної роботи повертаються два магазини у Харкові – на проспекті Перемоги, 62 та проспекті Героїв Харкова, 256 Б, який вперше відкриває свої двері з початку війни.

Відповідно, у Харкові працюватимуть вже чотири магазини мережі Фокстрот (перші два були відкриті у ТРЦ Nikolsky та на проспекті Тракторобудівників, 59/56).

За словами представників компанії, сформовано алгоритм безперебійної роботи мережі під час почергових та аварійних відключень електроенергії.

"Формат онлайн-точок повністю виправдав свою ефективність у складні для компанії періоди воєнного часу і показав високі результати. З вересня, коли ми вийшли на рейки відновлення, отримали центральний склад та налагодили ключові операційні процеси, поступово почали повертати об'єкти у традиційний режим роботи", – зазначив в.о. операційного директора мережі Данило Векленко.

У компанії зазначили, що низка магазинів забезпечена альтернативними джерелами електропостачання, передбачені різні способи оплати, у тому числі такі, що не вимагають підключення до стаціонарних девайсів: за допомогою чат-бота Фокстрот або через LiqPay; з використанням QR-коду; із додатком Binance Pay.

Харківський ритейл серйозно "просів" за час війни, але станом на початок листопада у місті вже відновили роботу всі мережі супермаркетів та понад 60% аптек. Відкриваються супермаркети не лише в тих районах, які з початку війни були "умовно безпечними", а й там, де приміщення та житлові будинки сильно постраждали від обстрілу. Так, днями запрацював "Епіцентр" на Салтівці (вулиця Героїв Праці), який був закритий з 24 лютого. Там відкрито всі відділи, крім садової, бо саме до тієї частини будівлі були прильоти під час інтенсивних обстрілів цього району.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах