У Харкові 17-річна дівчина наклала на себе руки

У Харкові 17-річна дівчина наклала на себе руки.

У Харкові 17-річна дівчина наклала на себе руки. Фото: Liter.kz

Події
17 лютого 2022 16:13

17-річна дівчина вистрибнула із вікна п'ятого поверху будинку на вулиці Велика Панасовська.

Трагедія сталася в ніч проти 14 лютого. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України у Харківській області.

Не забудьте підписатися на наш канал у Telegram

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України із приміткою "самовбивство".

Загибла — 17-річна учениця Державної гімназії-інтернату військовою фізичною підготовкою "Кадетський корпус", яка мешкала у гуртожитку навчального закладу на вулиці Полтавський шлях, 192, пише MyKharkov.info з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

За даними джерела, 13 лютого о 23:07 до поліції від 34-річної жінки надійшло повідомлення про те, що на даху аптеки на вулиці Велика Панасовська, 115, лежить дівчина. О 00:30 бригада швидкої доставила постраждалу до Харківської невідкладної допомоги, де медики близько 02:55 констатували її смерть від отриманих травм через падіння з висоти.

Попередньо, 13 лютого загибла дівчина разом із трьома своїми однокласниками та двома іншими друзями орендували квартиру на вулиці Велика Панасівська для спільного відпочинку. Підлітки у квартирі розпивали алкоголь.

Один з них розповів поліцейським, що близько 22:20 загибла зникла з поля зору і надалі він побачив її на загальному балконі, що сидить на підлозі, звісивши ноги на вулицю. Він схопив її і завів у квартиру зі словами: "Що ти робиш!"

Незабаром 17-річна дівчина знову пішла на балкон, перелізла однією ногою через парапет та сіла на балконі. Хлопець знову зняв її з парапету та завів у кімнату.

Коли частина компанії збиралася йти, 17-річна дівчина намагалася піти з ними, але хлопці її не пустили. Близько 23:00 вони викликали таксі та поїхали додому. Згодом їм стало відомо, що їхня подруга вистрибнула з вікна.

Одна з подруг загиблої розповіла правоохоронцям, що напередодні трагедії дівчина зізналася у почуттях до одного з хлопців з їхньої компанії, і їй було неприємно, що він виявляв увагу до іншої. Також, за її словами, у сім'ї загиблої були проблеми, її батьки розлучилися, мати живе з вітчимом, тож вона не бажає їхати додому.

Інша дівчина розповіла, що того вечора заснула через погане самопочуття і прокинулася від гучних слів подруги, яка сиділа на підвіконні в кімнаті. Промовивши фразу: "Як моя мама скаже, так і буде", вона стрибнула.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах