У Харківському зоопарку обрали ім'я верблюденя

У Харківському зоопарку обрали ім'я верблюденя - як назвали.

У Харківському зоопарку обрали ім'я верблюденя - як назвали. Фото: zoo.kharkov.ua

Події
21 лютого 2022 15:03

Верблюденяті, який народився у Харківському зоосаді в сім'ї самки Наташі та самця Сашка, сьогодні, 21 лютого, виповнився місяць. Напередодні дня народження дитині обрали ім'я.

Як розповіли Vgorode у прес-службі зоопарку, конкурс на ім'я для верблюденя був оголошений у соцмережах зоосаду та тривав 10 днів.

Не забудьте підписатися на наш канал у Telegram

Головна умова, яку висунули при виборі: кличка має бути оригінальною та підходити малюкові, може бути пов'язана з іменами батьків, особливостями характеру тощо.

Участь в акції "Оберемо прізвисько разом" взяли майже півтисячі людей. Із запропонованих варіантів зоологи вибрали 7 найкращих:

  • Тихін (Тиша),
  • Яша,
  • Каракумчик,
  • Шон,
  • Аладін,
  • Харді,
  • Лаки.

"Практично кожен варіант прізвиська супроводжувався поясненням. Наприклад, Яша, бо тато і мама — Саша та Наташа, Лакі, бо щасливчик житиме в кращому зоопарку, а Харді, бо означає сміливий і містить частину назви міста", — розповіла прес-секретар Харківського зоопарку Жанна Сусло.

Фінальний варіант обрала маленька відвідувачка Харківського зоосаду. Вона разом із сім'єю перебувала у вольєрі з верблюдами, коли співробітники зоопарку за допомогою лотереї вирішили поставити крапку у цьому питанні.

Восьмирічна Мілана обрала "кульку", в якій знаходилася кличка Тихін або ласкаво — Тиша.

За словами Жанни Сусло, верблюденя — дуже допитливий, грайливий.

"У нього дуже милі стосунки з мамою, вони постійно знюхуються. Ніжні стосунки і з татом", — каже прес-секретар зоопарку.

Нагадаємо, акцію "Вільний вхід до Харківського зоопарку" продовжено до 1 березня 2022 року. Кожен бажаючий може відвідати зоопарк абсолютно безкоштовно. Єдиною умовою для вільного входу є документ, що засвідчує особу, та обов'язкову наявність одного з "ковидних" сертифікатів або результату тестів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах