У Харківській області розпочне роботу мобільний ЦНАП

У Харківській області розпочне роботу мобільний ЦНАП.

У Харківській області розпочне роботу мобільний ЦНАП. Фото: ХОВА

Події
31 сiчня 2023 16:56

Балаклійська громада отримала автомобіль та два набори техніки для надання послуг мешканцям у рамках проекту PROSTO.

У комплектацію мобільного набору входить автомобіль Renault Duster з інвертором та два набори техніки – ноутбук, портативний сканер, лазерний принтер та 4G Wi-Fi-маршрутизатор. Вартість набору складає 834 тисячі гривень. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проект PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» фінансується Урядом Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку Sida та реалізується SALAR International AB – дочірньою компанією Шведської асоціації місцевої влади та регіонів (SALAR). У грудні 2022 року 13 деокупованих громад Харківщини отримали від проекту PROSTO техніку та необхідне обладнання для відновлення роботи ЦНАП вартістю 1,14 мільйона гривень.

Марія Ліндгрен-Салтанова, заступник голови Місії Посольства Швеції в Україні, під час візиту до Харкова зазначила, що відновлення громад – один із ключових пріоритетів підтримки України у гуманітарному напрямі.

«Ми розуміємо важливість швидкого відновлення та водночас якісної координації та співпраці на різних рівнях. Я також хочу наголосити на важливості демократичного залучення мешканців до прийняття рішень щодо відновлення громади – це найкраща запорука ефективних проектів та прозорих та підзвітних суспільству процесів», – сказала заступник глави Місії Посольства Швеції в Україні.

За інформацією заступника начальника обласної військової адміністрації Романа Семенухи, близько 30 населених пунктів регіону залишаються під окупацією Росії.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах