У Чугуєві під час російського обстрілу загинули працівники комунального підприємства

У Чугуєві під час обстрілу загинули співробітники комунального підприємства.

У Чугуєві під час обстрілу загинули співробітники комунального підприємства. Фото: поліція Харківської області

Події
22 червня 2022 13:46

Внаслідок ранкового обстрілу російської армії кількох мікрорайонів міста загинули кілька співробітників комунального підприємства, які перебували на своїх робочих місцях.

Про це повідомила мер Галина Мінаєва.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ворог продовжує цілеспрямовано руйнувати інфраструктуру громади – цього ранку руйнівний удар було завдано по повністю підготовленій до зими котельні, серйозно пошкоджено теплові мережі. Також постраждали багато квартир мешканців. Але все це зрештою можна буде згодом відновити. Головне зараз – зберегти свої життя та життя своїх близьких», - сказала вона.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, попередньо загинуло двоє людей і двоє поранено. Інформація уточнюється.

У поліції повідомили, що внаслідок обстрілів Чугуєва 21 та 22 червня загинули мирні жителі віком від 46 до 55 років, також є поранені. Окупанти вдарили по автостанції, торгових павільйонах та житловому будинку.

Читайте також: Шестеро загиблих: російська армія обстріляла Чугуєв

Поліція розпочала досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

За словами Галини Мінаєвої, у зв'язку з постійними обстрілами кожен має сам вирішити евакуюватися йому чи ні.

"Щодо питання евакуації, яке мені задають, то на сьогоднішній день кожен з вас сам вирішує - залишитися в громаді або виїхати за її межі. У будь-якому разі міською владою робитиметься все необхідне для того, щоб підтримувати в належному стані життєдіяльність суспільства та його інфраструктуру", - сказала вона.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах