Шахраї підробили сайт Єдиного адресного реєстру Харкова

Шахраї підробили сайт Єдиного адресного реєстру Харкова.

Шахраї підробили сайт Єдиного адресного реєстру Харкова. Фото: thesabbaticalguide.com

Події
20 червня 2022 16:07

У Єдиному державному реєстрі Харкова попереджають про появу фішингового сайту, який зовні схожий на портал комунального підприємства.

Зловмисники скористалися «старим» доменним ім'ям, скопіювали зовнішній вигляд сайту та незаконно використовують контактні дані комунального підприємства «Міський інформаційний центр» на фальшивому сайті https://ar.кh.ua/.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Звертаємо вашу увагу, що єдиний ресурс, який отримує інформацію про підтримку комунального підприємства «Міський інформаційний центр», щодо розміщення адресних даних міста Харкова – https://geo-portal.com.ua/. Актуальну та перевірену інформацію можна отримати тільки на цьому будь-які інші подібні версії (адреси), зокрема, зі схожим інтерфейсом та послугами, не мають відношення до комунального підприємства «Міський інформаційний центр», не є єдиним адресним реєстром міста Харкова і є незаконними клонами. Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» робить все можливе для скорішого блокування шахрайського фішингового сайту. Ми застерігаємо вас від реєстрації на цьому сайті, тому що ваші особисті дані можуть потрапити до рук шахраїв", - сказали в КП.

У Міському інформаційному центрі попереджають, що не несуть відповідальності за інформацію, що надається на фішинговому ресурсі, а також наслідки користування ним.

У разі виявлення шахрайських ресурсів «Єдиного адресного реєстру Харкова» зі схожим інтерфейсом та послугами, просять повідомляти про це електронною поштою:

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах