Розбирають хліб, воду, м'ясо: що відбувається у харківських супермаркетах (фото)

Що відбувається у харківських супермаркетах (фото).

Що відбувається у харківських супермаркетах (фото). Фото:

Події
25 лютого 2022 10:35

Харків'яни за добу значно спустошили полиці у супермаркетах. На ранок 25 лютого нового завезення поки що не було. Але міський голова Ігор Терехов в ефірі телеканалу "1+1" повідомив, що запас продуктів у місті є.

Вранці перед АТБ на вулиці Героїв Праці зібралася велика черга.

Не забудьте підписатися на наш канал у Telegram

"Ситуація в супермаркетах Харкова. Клас на Нових будинках. На полицях починають з'являтися "залисини". У тому числі немає хліба та свіжого м'яса. Зменшилися запаси води та яєць. Бакалія, молочка та солодощі присутні. Людей не так багато, як учора. Ціни залишилися на звичайному рівні, але знижки зникли", — повідомляє МГ "Об'єктив".

За словами Ігоря Терехова, учора був ажіотаж у продуктових магазинах. Міська влада зробить усе можливе, щоб у місті не було дефіциту хліба.

"Деякі магазини та аптеки закрилися. Так, були черги, люди купували продукти, тому що є тривога, і вони роблять покупки про запас. У місті є запас продуктів. Тому, дай Боже, нормально переживемо цю ніч, і з завтрашнього ранку я звертатимуся до наших підприємців, до хлібопекарів. Робитимемо все, що необхідно", — сказав мер.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах