Помер екс-ректор ХНУМГ імені Бекетова

Помер ректор ХНУГГ імені Бекетова.

Помер ректор ХНУГГ імені Бекетова. Фото: top-news.com.ua

Події
07 листопада 2022 17:56

У Харкові попрощалися з Леонідом Шутенком – екс-ректором Харківського національного університету міського господарства ім. А. М. Бекетовата та Почесним громадянином міста Харкова.

Леонід Шутенко помер 4 листопада на 86-му році життя. Громадянська панахида пройшла в університеті, яким він керував багато років. Поховали Почесного громадянина Харкова на міському цвинтарі №2, повідомили у Харківській міській раді.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Сьогодні ми прощаємось із легендарною людиною. То був великий ректор, дуже мудра людина. Мені вдалося знати Леоніда Миколайовича. Саме він провів для мене першу екскурсію цим ВНЗ, показував аудиторії, наукові лабораторії. Я бачив, з якою гордістю, оптимізмом, цілеспрямованістю, а головне – коханням, він презентує свій виш. Важко прощатися з такою людиною, але я впевнений, що у наших серцях назавжди залишиться світла пам'ять про неї», - сказав міський голова Ігор Терехов під час церемонії прощання.

Довідка Vgorode. Леонід Шутенко – спеціаліст у галузі будівництва, міського господарства, реконструкції будівель, винахідник СРСР, з 1986 року – член виконкому Харківської міськради. Очолював Харківський національний університет міського господарства імені Бекетова (раніше – Харківська національна академія міського господарства) – з 1976 по 2011 роки. З 2014 р. – радник ректора.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах