Під Харковом під час розмінування загинув головний вибухотехнік Рівненської області

Під Харковом під час розмінування загинув головний вибухотехнік Рівненщини.

Під Харковом під час розмінування загинув головний вибухотехнік Рівненщини. Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

Події
05 жовтня 2022 13:34

Підполковник Олександр Мамчур загинув 4 жовтня внаслідок вибуху ворожого боєприпасу. Ще один вибухотехнік Олександр Ємець зазнав тяжких травм.

Олександру Мамчуру було 36 років. Він приїхав у Харківську область із Рівненської області, де протягом сім років очолював вибухотехнічну службу Нацполіції. Про це повідомили у поліції Рівненської області.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Олександр Мамчур був одним із найкращих у своїй професії. З початку деокупації території України та проведення стабілізаційних заходів він брав активну участь у розмінуваннях Київщини та Харківщини. На його рахунку — тисячі знешкоджених боєприпасів та десятки кілометрів зачищеної території. Без права на помилку, без жодного натяку на страх, він протягом 14 років вірно служив українському народу, сім з яких очолював вибухотехнічний колектив поліції Рівненщини, незважаючи на всю небезпеку своєї роботи — він завжди усміхнений, яке б завдання перед ним не стояло. Урівноважений та розсудливий, відповідальний та обережний, був прикладом для колег. Він був другом, який завжди допоможе, порадить і підтримає. Це професіонал з великої літери. Він був найкращим татом, чоловіком, сином. Йому назавжди 36. Ми щодня докладаємо максимум зусиль, аби вибороти Перемогу, але яку високу ціну доводиться платити. Йдуть найкращі", - розповіли поліцейські.

У Олександра Мамчура залишився п'ятирічний син.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах