Під Харковом батальйон ЗСУ знищив понад 20 одиниць російської техніки

Під Харковом батальйон ЗСУ знищив понад 200 одиниць російської техніки.

Під Харковом батальйон ЗСУ знищив понад 200 одиниць російської техніки. Фото: Міноборони

Події
12 серпня 2022 19:37

За час війни батальйон українських військових, що дислокується в Харківській області, знищив 22 одиниці броньованої техніки російських загарбників. Серед знищеного – танки, міномети та позиції окупантів.

12 серпня батальйону вдалося знищити мінометний розрахунок. Про це повідомили у Міністерстві оборони України з посиланням на військовослужбовця Збройних сил України Станіслава, який слугує у цьому батальйоні.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Наш батальйон за час ведення бойових дій знищив прицільно 22 одиниці броньованої техніки, серед якої є танки. Також знищили велику кількість позицій, командно-спостережний пункт, кілька навіть мінометів. Після чого противник почав їх робити пересувними, а не стаціонарними", - сказав він. Станіслав.

Як розповів захисник, ціль виявляє пілот чи військові з передових позицій, коли чують гул техніки чи постріли, чи бачать противника, що буває рідше. Батальйон запускає безпілотний літальний апарат, готує вогневий засіб та починає вести вогонь. Сьогодні батальйон виявив позицію мінометів окупантів та вдарив по ній із танків.

“У нас є система, за допомогою якої ми ведемо постійну аеророзвідку та відпрацювання цілей на будь-яких доступних для нас видаленнях. танки, і відпрацювали за ними із закритих позицій", - розповів Станіслав.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах