Перемоги ЗСУ: мешканців Балаклії просять дотримуватись інформаційної тиші

Перемоги ЗСУ: мешканців Балаклії просять дотримуватись інформаційної тиші.

Перемоги ЗСУ: мешканців Балаклії просять дотримуватись інформаційної тиші. Фото: Wikiwand

Події
07 вересня 2022 12:09

Мешканців Балаклійської громади просять не поширювати інформацію про пересування українських військових.

Відповідне звернення Балаклійська міська рада опублікувала 7 вересня.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Є інформація про звільнення деяких населених пунктів Балаклійської громади. Чекаємо на офіційне підтвердження. Розуміємо емоції кожного зараз, проте намагаємося дотримуватися режиму інформаційної тиші. Не поширюйте інформацію про військові операції до офіційних заяв Збройних сил України або Міністерства оборони. українських військ", - йдеться у зверненні.

У вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський звернувся до українців, які "створюють інформаційну картину".

"Будь ласка, звертайте свою увагу та увагу суспільства на те, що жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. Це 1300 км активних бойових дій. І це просто несправедливо, коли про окремі ділянки фронту говорять дуже багато, а про інші нібито забувають, хоча наші воїни за багатьма напрямами абсолютні молодці, абсолютні герої. І на Донбасі, і на Харківщині, і в Запорізькій області, і на півдні, і в прикордонних районах півночі та сходу країни", - сказав Зеленський.

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович увечері 6 вересня в ефірі програми "Фейгін Live" у YouTube повідомив, що є новини з Харківського напрямку, проте не назвав населені пункти до офіційного підтвердження про звільнення. За його словами, ЗСУ на цьому напрямі застосували тактику, яка була несподіваною для окупантів, після чого вони втекли на схід.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах