Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 9 серпня

Олег Синегубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 9 серпня

Олег Синегубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 9 серпня - фото: t.me/synegubov

Події
09 серпня 2022 10:27

Ніч 9 серпня на Харківщині не пройшла без обстрілів з боку окупантів. Яка ситуація у регіоні на ранок – розповів голова ХОВА Олег Синєгубов.

Близько другої години ночі окупанти завдали ударів по Харкову. Попередньо – ракетні. Тип ще встановлюють правоохоронці. Постраждали Шевченківський та Індустріальний райони.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Шевченківському районі внаслідок удару пошкоджено готельно-ресторанний комплекс. В індустріальному "прильот" був на відкриту територію. Там пошкоджено елементи транспортної та критичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Також минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського, Лозівського та Ізюмського районів області. У Богодухівському районі через обстріл горіло поле із пшеницею. Там фермери своїми руками загасили пожежу, але вогонь встиг знищити 3 га врожаю. У Чугуївському – знищили склад із насінням.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у Харківській області протягом доби внаслідок обстрілу окупантів загинула одна людина, поранення отримали 5 мирних жителів. Один загиблий та один поранений – внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу Харкова з РСЗВ.

В області госпіталізували 4 особи: жінку 71 року у Чугуївському районі, чоловіків 72 та 45 років у Дергачівській громаді, отримав поранення 59-річний чоловік у Кутузівці. Стан двох пацієнтів – тяжкий.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах