Написав заяву: заступника голови Харківської облради Богдана Мальованого відсторонено від роботи

Заступника голови Харківської облради Богдана Мальованого відсторонено від роботи.

Заступника голови Харківської облради Богдана Мальованого відсторонено від роботи. Фото: dumka.media

Події
20 вересня 2022 13:41

Сьогодні, 20 вересня, на сесії Харківської облради депутати усунули від роботи заступника голови обласної ради Богдана Мальованого.

Про це повідомила голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Депутати проголосували за проект рішення «Про усунення від роботи Мальованого Б.Ю.». Документ був підготовлений на підставі листів від Служби безпеки України та Територіального управління Державного бюро розслідування з вимогою усунути Богдана Мальованого з посади та обмежити його доступ до внутрішньої інформації, що циркулює в обласній раді.

«Вчора, 19 вересня, цей проект було розглянуто на засіданні профільної постійної комісії з антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування. Комісія рекомендувала голові обласної ради вирішити питання, викладені у листах ДБР та СБУ відповідно до Регламенту Харківської обласної ради та Конституції України. Сьогодні надійшла заява від Богдана Мальованого про усунення його від виконання службових обов'язків. На підставі листів СБУ та ТУ ДБР, висновку постійної комісії, з огляду на заяву Богдана Мальованого, сьогодні я видала розпорядження «Про відсторонення від роботи Мальованого Б.Ю.». Надалі чекаємо на результати роботи ДБР і СБУ з цього питання», – повідомила Тетяна Єгорова-Луценко.

Під час пленарного засідання Богдан Мальований підтвердив, що справді написав заяву про усунення її від виконання обов'язків заступника голови обласної ради.

Богдана Мальованого було обрано заступником голови обласної ради 25 листопада 2021 року.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах