Колишній менеджер обленерго: у Ігоря Терехова з'явився ще один заступник

У Ігоря Терехова з'явився ще один заступник.

У Ігоря Терехова з'явився ще один заступник. Фото: sq.com.ua

Події
25 сiчня 2023 14:10

Харківська міська рада сьогодні, 25 січня, на сесії затвердила нового, десятого заступника Ігоря Терехова. Ним став колишній менеджер "Харківобленерго" Дмитро Ісаєв.

За призначення проголосували 73 депутати. Дмитро Ісаєв відповідатиме за стратегічний розвиток Харкова: оптимізацію тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств та роботу з їхніми активами, повідомили у прес-службі Харківської мерії.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виконувати обов'язки Ісаєв розпочне 26 січня.

Згідно з офіційною біографією, Ісаєв працював сім років головним бухгалтером заводу імені Малишева, понад 15 років був на керівних посадах "Харківобленерго", у 2021 році обіймав посаду експерта з енергоефективності нетрадиційних та поновлюваних видів енергії у ДП "Нафтогаз-енергосервіс" НАК "Нафтогаз України". Останнє місце роботи – головний бухгалтер АТ "Харківобленерго".

У січні 2019 року на Ісаєва, тоді - топ-менеджера "Харківобленерго" - було скоєно замах. У під'їзді його ж будинку на нього напали двоє невідомих у чорних масках і поранили ножем у живіт та грудну клітку. Довгий час він був у реанімації.

Досі на сайті міськради у мера значилося 9 заступників: Олександр Новак, Євген Водовозов, Світлана Горбунова-Рубан, Віталій Мірошник, Тетяна Овіннікова, Андрій Руденко, Тетяна Таукешева, Михайло Фатєєв, Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Довідка Vgorode. Дмитро Ісаєв закінчив з відзнакою Харківський інститут бізнесу та Харківський державний університет за спеціальністю "Фінанси та кредит". Має ступінь кандидата з економічних наук. Загальний стаж роботи становить понад 28 років.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах