Ігоря Терехова обрано віце-президентом бюро Форуму мерів Європейської економічної комісії ООН

Ігоря Терехова обрано віце-президентом бюро Форуму мерів Європейської економічної комісії ООН.

Ігоря Терехова обрано віце-президентом бюро Форуму мерів Європейської економічної комісії ООН. Фото: Громадське телебачення

Події
27 сiчня 2023 19:29

Харківського міського голови Ігоря Терехова було обрано віце-президентом бюро Форуму мерів Європейської економічної комісії ООН на 2023/2024 роки.

Бюро Форуму мерів було засноване 13 січня 2023 року рішенням 126-го Виконавчого комітету Європейської економічної комісії ООН (ЄЕК ООН) та є допоміжним органом Комітету з питань міського розвитку, житлового будівництва та землеустрою.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Департаменті із взаємодії з міжнародними агентствами та фінансовими установами, віце-президент Ігор Терехов разом із ЄЕК ООН візьме участь в організації Форуму мерів, який планується провести 2-3 жовтня 2023 року у Женеві (Швейцарія).

Зазначимо, що Форум мерів ЄЕК ООН є найбільшою міжнародною платформою для постійного обміну досвідом та взаємного навчання, де мери з Європи, Північної Америки, Центральної Азії та Кавказу представляють напрацювання щодо вирішення проблем у своїх містах. Міста обмінюються передовим досвідом у галузі будівництва житла, розвитку міського транспорту, діджиталізації, екології тощо.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах