Два бійці Міжнародного легіону загинули у Харківській області

Два бійці Міжнародного легіону загинули у Харківській області.

Два бійці Міжнародного легіону загинули у Харківській області. Фото: УКМЦ

Події
09 червня 2022 16:45

У Міжнародному легіоні повідомили про загибель двох бійців – жителя Нідерландів Рональда Вогелара та француза Вільфріда Блеріо.

Про це розповіли у прес-службі легіону.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ронадль Вогелар загинув у травні внаслідок артобстрілу. Агентство AFP повідомляє, що Вогелара було поховано в Харкові 21 травня.

Рональд Вогелар приїхав воювати за Україну із Нідерландів.Рональд Вогелар приїхав воювати за Україну із Нідерландів. Фото: facebook.com/rus.international.legion

Про загибель громадянина Франції Вільфріда Блеріо повідомляє французьке видання Liberation. Причиною його смерті також став артобстріл.

"За даними французьких ультраправих мереж, 32-річний Вільфрід Блеріо, який приєднався до Українського міжнародного легіону оборони на початку березня, було вбито 1 червня на Харківщині", - йдеться у повідомленні.

Громадянин Франції Вільфрід Блеріо загинув від артобстрілу на Харківщині.Громадянин Франції Вільфрід Блеріо загинув від артобстрілу на Харківщині. Фото: liberation.fr

Також в Іноземному легіоні повідомляють ще про двох загиблих — Майкла О'Ніла з Австралії та Бьорна Бенджаміна Клавіса з Німеччини. Про місце їхньої загибелі невідомо.

Інтернаціональний легіон територіальної оборони – добровольчий військовий підрозділ, створений урядом України на прохання президента Володимира Зеленського у лютому 2022 року.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах