Для онкохворих, антибактеріальні, заспокійливі: харківські лікарні отримали 90 видів медпрепаратів

Харківські лікарні одержали 90 видів медпрепаратів.

Харківські лікарні одержали 90 видів медпрепаратів. Фото: 5.ua

Події
25 червня 2022 12:43

Медичні препарати широкого спектру від благодійників на загальну суму 113 мільйонів гривень розподілили серед 7 регіонів України. Із цієї суми Харківщина одержала ліки на суму 40 мільйонів гривень.

Про це повідомили у прес-службі Харківської ОВА.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор благодійної організації Анастасія Пивоварова наголошує, що серед основних позицій лікарських засобів є ліки для онкохворих, кровоспинні, заспокійливі, антибактеріальні ліки, інгалятори тощо. Додатково ввезено медичні окуляри, тести на COVID-19, шовний матеріал для операцій.

«Ці ліки будуть направлені до 20 медичних закладів Харківської області та Харкова. І це лише перший етап – перший транш», – сказав Синегубов.

Анастасія Пивоварова каже, що ліки надходитимуть від американських благодійників до кінця року. При цьому найменування лікарських препаратів, необхідних для пацієнтів Харківщини, узгоджуються через профільний Департамент ОВА.

Лікарські кошти вдалося передати українській стороні завдяки співпраці БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» та американській благодійній організації «Директ Реліф».

Для онкохворих, антибактеріальні, заспокійливі: харківські лікарні отримали 90 видів медпрепаратівДля онкохворих, антибактеріальні, заспокійливі: харківські лікарні отримали 90 видів медпрепаратів

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах