Бабкін звернувся до російських фанів в Instagram після обстрілу "Барабашово"

Бабкін у Instagram звернувся до російських передплатників після обстрілу Барабашово.

Бабкін у Instagram звернувся до російських передплатників після обстрілу Барабашово. Фото: niklife.com.ua/

Події
22 липня 2022 21:50

Після обстрілу росіянами торгового центру «Барабашово» у Харкові 21 липня співак Сергій Бабкін написав емоційний пост у сторизі Instagram.

Музикант показав своїм російським фанам, куди насправді цільяться їхні військові. Артист зізнався, що багато його друзів втратили вдома, а багато знайомих – життя.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, вранці 21 липня окупанти обстріляли ринок "Барабашово". Там загинуло двоє людей, понад 20 отримали поранення.

За словами співака, один із загиблих – працівник його кума, який тримає крапку на "Барабашово. Чоловік жив на Салтівці, яка постійно обстрілювалася, але смерть наздогнала його на роботі.

"Мій колишній працівник загинув. На першому фото моя Олена намагається хоч якось заспокоїти його дружину Сабіну. До 2015 року вони у мене працювали. Поїхали до Курська до родичів, через півтора роки повернулися до Харкова. Жили під обстрілами на Салтівці. А смерть застала на роботі. Залишилося дві доньки без тата", - написав кум Бабкіних.

Бабкін звернувся до російських передплатників у Instagram після обстрілу Бабкін звернувся до російських передплатників у Instagram після обстрілу

Читайте також: Залишилися дві доньки та дружина: внаслідок обстрілу Харкова 21 липня загинув волонтер

«Щодня від рук російських солдатів гинуть мирні жителі Харкова! Дивіться, російські передплатники, що залишилися тут! Це не склади. Це речовий ринок. Понад 20 поранених є загиблі. І цей жах відбувається щодня! Хаотичні обстріли міста вранці та ввечері. У багатьох моїх друзів немає будинків. Багатьох моїх знайомих вже немає в живих», – відреагував на трагедію співак.

Бабкін звернувся до російських передплатників у Instagram після обстрілу Бабкін звернувся до російських передплатників у Instagram після обстрілу

Сам Бабкін із дружиною та дітьми у перший день повномасштабного вторгнення виїхав із Харкова до Дніпра, а потім – до Німеччини. За кордоном дає благодійні концерти на підтримку України та веде інформаційну війну у соцмережах.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах