Президент Володимир Зеленський провів ставку у Харкові

Президент Володимир Зеленський провів ставку у Харкові.

Президент Володимир Зеленський провів ставку у Харкові. Фото: ХОВА

Події
16 травня 15:30

Сьогодні, 16 травня, президент України Володимир Зеленський приїхав до Харкова, де провів ставку Головнокомандувача. Він заслухав розгорнуту доповідь головкому Олександра Сирського, командувачів ОСУВ "Хортиця" Юрія Содоля та ОТУ "Харків" Михайла Драпатого.

Про це йдеться у телеграм-каналі Зеленського.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Оперативна обстановка, завдання та потреби кожної залученої бригади, кожного підрозділу, зокрема, на Харківщині, в районах Волчанська та Липців. Також детально проаналізували перспективи бойової ситуації, загрози найближчими днями та тижнями та наші, українські, можливості протидіяти російським наступальним планам", - повідомив президент.

За його інформацією, на сьогодні ситуація на Харківщині загалом контрольована, українські війська завдають окупанту відчутних втрат. Але напрямок залишається вкрай складним, тому підрозділи посилюють.

"Керівники ГУР та СЗР доповіли про наміри окупанта, керівник СБУ – про контрдиверсійні заходи. Визначено план подальших дій – і для обласної влади Харківщини, і для всіх структур, що відповідають за безпеку в регіоні. Заслухав доповіді керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів: поточна ситуація, основні ризики, ключові потреби. Дав відповідні доручення", - сказав президент.

Також Зеленський зустрівся із воїнами 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, які захищають Харківщину. Заслухав доповідь командира бригади та відзначив нагородами наших бійців.

Крім того, Зеленський відвідав поранених у Харківській області захисників та відзначив державними нагородами.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах