У Дергачівській громаді працюють литовські лікарі

У Дергачівській громаді працюють литовські лікарі.

У Дергачівській громаді працюють литовські лікарі. Фото: ХОВА

Події
08 травня 11:21

У старостинських округах Дергачівської громади знову почали працювати литовські сімейні лікарі та стоматологи. Це вже шостий їхній візит у Дергачівський район.

Про це розповів начальник Дергачівської міської військової адміністрації В'ячеслав Задоренко, повідомляє прес-служба ХОВА.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Задоренка, Литовська Республіка надає постійну та суттєву гуманітарну допомогу мешканцям Дергачівської громади з початку війни.

Нещодавно Дергачівщину відвідала депутат Сейму Литовської Республіки Раса Петраускайне. Зокрема, Раса Петраускайне обговорила з керівництвом громади перспективи та плани співробітництва між Литвою та Дергачівщиною. Крім того, ознайомилася з процесом відновлення та функціональними можливостями медичних закладів громади.

У Дергачівській громаді працюють литовські лікарі.У Дергачівській громаді працюють литовські лікарі. Фото: ХОВА

"Увага міжнародної спільноти для Харківщини вкрай важлива. Особливо це стосується громад, які страждають від ворожих обстрілів. Зокрема, в Дергачах ми вже відновили низку житлових об'єктів, зараз завершуємо відновлення амбулаторії, пошкодженої внаслідок обстрілів Росії. Дякуємо литовським партнерам за підтримку цієї громади", – прокоментувала візит заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Олена Логвінова.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах