Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині. Фото архівне

Події
15 квiтня 08:57

Минулої доби, 14 квітня, артилерійським і мінометним ударам ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Лиман, Івашки, Шестаково та інші. Авіаційних обстрілів зазнали населений пункт. Слатине, Вовчанськ, Куп'янськ, Подоли, Петропавлівка, Кислівка. Ударів у Харкові за минулу добу не зафіксовано.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його інформацією, о 16:20 в селі Кругляківка Куп'янського району стався обстріл УМПБ – Д30. Пошкоджено житловий будинок, автомобіль.

О 16:17 КАБами обстріляли село Слатине Харківського району. Пошкоджено приватне підприємство. Також пошкоджено скління 12 вікон багатоквартирного житлового будинку та вибито вікна у приватному житловому будинку. Постраждала 51-річна жінка.

О 15.45 стався обстріл БПЛА "Ланцет" села Шестаково Чугуївського району. Пошкоджено два автомобілі.

О 14:30 у селі Івашки Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено два приватні будинки, господарську споруду.

14 квітня о 10:45 у селі Мала Вовча Чугуївського району внаслідок скидання боєприпасів із дрону загинула 57-річна жінка. Інформація про руйнування не надходила.

Також у Чугуївському районі, у селі Мартове, 64-річний чоловік вибухнув на невідомому вибуховому пристрої. Госпіталізовано.

"За минулу добу на Куп'янському напрямку ворог наступальних дій не вів. Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 9.63 га території, знищили 258 вибухонебезпечних предметів", - розповів Синєгубов.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах