У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину — ЗМІ

У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину - ЗМІ.

У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину - ЗМІ. Фото: facebook.com/Маргарита Разаз

Події
18 березня 14:20

У вбивстві 27-річної українки Маргарити Разаз у Німеччині поліція підозрює росіянку та її чоловіка-німця. 15 березня у них знайшли 5-тижневу дочку вбитої. Подружня пара, яким 43 та 44 роки, затримана. ДНК-експертиза підтвердила, що дитина – дочка Маргарити Мія. 

Про це повідомив Bild у суботу, 16 березня, пише УНІАН.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними ЗМІ, німець та росіянка планували вбивство українки тривалий час. 44-річний чоловік працює м'ясником. Свідки кажуть, що напередодні він розповідав сусідам про свою новонароджену дитину. За версією підозрюваного, малеча нібито перебувала у відділенні інтенсивної терапії.

"У подружжя троє синів, чоловік сказав мені у грудні, що в січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я ще здивувався, тому що його дружина зовсім не виглядала вагітною. Але я ніколи не очікував такого злочини. Ця пара завжди була дуже ввічливою і здавалася приємною", - розповів сусід підозрюваних.

У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину - ЗМІ.У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину - ЗМІ. Фото: facebook.com/Маргарита Разаз

Нагадаємо, тіло 27-річної біженки з України виявили вранці 14 березня біля міста Хоккенхайм на греблі річки Рейн. Bild повідмоляє, щоо Маргарита родом із Харкова. Разом із 51-річною матір'ю Мариною Стеценко вони приїхали до Німеччини чотири місяці тому зі Словаччини та жили у таборі для біженців у місті Мангейм.

За даними ЗМІ, двох жінок із дитиною востаннє бачили у ресторані. Там вони зустрічалися з жінкою із Вальдорфа, яка запропонувала українським біженцям допомогу в оформленні німецьких документів. Цю жінку українки знайшли у соціальних мережах. Однак поки невідомо, чи затримана жінка з Вальдорфа.

Мати вбитої українки досі не знайдена і вважається зниклою безвісти.

У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину - ЗМІ.У Німеччині біженку з Харкова вбили через дитину - ЗМІ. Фото: Bild

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах