У Харкові звільнено начальника обласної податкової Василя Гладченка — ЗМІ

У Харкові звільнено начальника обласної податкової Василя Гладченка — ЗМІ.

У Харкові звільнено начальника обласної податкової Василя Гладченка — ЗМІ. Фото: ДПС у Харківській області

Події
20 лютого 12:41

Начальника Головного управління ДПС України у Харківській області Василя Гладченка зняли з посади – таку інформацію опублікувало видання "Думка". За даними видання, Василь Гладченко з вівторка, 20 лютого, не працює на посаді.

"Наразі в управлінні не бачили наказу про призначення тимчасового виконувача обов'язків начальника Головного управління ДПС у Харківській області", - повідомляє видання.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На сайті ДПС України в Харківській області його прізвище вже не значиться у розділі "Керівництво". Там зараз зазначено лише трьох заступників начальника: Світлану Підсоху, Олега Німого та Олексія Бойка.

Про причини звільнення Гладченка наразі не відомо. Хоча нещодавно він потрапляв у корупційний скандал. Його співробітницю підозрюють у тому, що вона підбурювала представника приватної фірми дати $55 000 хабара керівнику ГУ ДПС у Харківській області. За це ТОП-чиновник мав ухвалити рішення на користь фірми. Співробітницю податкової 14 лютого викрили під час передачі зазначеної суми "на гарячому".

У ЗМІ вказують, що підозрювана – керівник відділу Головного управління ДПС України у Харківській області Тетяна Горбань.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах