Двоє постраждалих через обстріл Харкова у тяжкому стані — ХОВА

Двоє постраждалих через обстріл Харкова у тяжкому стані – ХОВА.

Двоє постраждалих через обстріл Харкова у тяжкому стані – ХОВА. Фото: поліція Харківської області

Події
03 сiчня 12:28

Двоє постраждалих внаслідок ракетного удару по Харкову вранці 2 січня перебувають у тяжкому стані. Загалом постраждали 62 особи.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серед постраждалих — 23 чоловіки, 33 жінки та шість дітей. Станом на ранок 3 січня у лікарнях перебувають 28 людей, двоє з них – тяжкі.

Усі постраждалі перебувають у різних відділеннях: екстреної (невідкладної) медичної допомоги, травматологічної, хірургічної, нейрохірургічної, офтальмологічної та серцево-судинної хірургії.

"До нас було доставлено 16 людей, з них двоє дітей. Дітям ми надали допомогу та відправили на подальше лікування. Двоє дорослих отримали амбулаторну допомогу та пішли додому. 12 госпіталізованих переважно мають від уламків пошкодження кінцівок, тулуба, обличчя, голови різних ступенів важкості. Серед них поки що є троє важких", – розповів в. о. гендиректора лікарні Костянтин.

Один постраждалий чоловік отримав ушкодження черевної порожнини, його вже прооперували, також він мав травматичну ампутацію правої кисті. Чоловік перебуває у відділенні реанімації. 

"У молодої жінки були пошкодження променевої артерії, вона прооперована і перебуває у судинному відділенні. Жінка 1946 року народження має значні пошкодження голови і обличчя, перебуває у відділенні екстреної (невідкладної) допомоги", - додав він.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах