Акція від зоозахисників: у саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі чотирилапого друга

У саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі чотирилапого друга.

У саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі чотирилапого друга. Фото: facebook.com/#Animals #World##World#911#

Події
01 вересня 2023 12:26

У саду Шевченка на майданчику для вигулу собак кожних вихідних протягом двох місяців проходить акція з улаштування бездомних собак та кішок.

Організатори – волонтери-зоозахисники разом із СКП "Зеленбуд". Про це повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вибрати домашнього улюбленця можна щоп'ятниці, суботи та неділі з 10:00 до 16:00 біля Каскаду. Майже всі тварини з тяжкою долею: евакуйовані із зон бойових дій, Херсона, звільнених міст Харківської та Донецької областей.

У саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі четверого друга.У саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі четверого друга. Фото: facebook.com/#Animals #World##World#911#

Щоб забрати тварину, необхідно заповнити анкету, укласти договір.

"Стандартна форма договору про передачу тварин. Там є певні пункти. Якщо людина не захоче виходити на зв'язок, надавати інформацію про тварин. Тварини всі чіповані. Ми віддаємо паспорт, але основний паспорт знаходиться у нас. У будь-який час, не дай Боже, якщо вони не дотримуватимуться тих пунктів, які зазначені в договорі, маємо повне юридичне право відібрати", - розповів МГ "Об'єктив" волонтер організації "Animals 911 Ukraine" Роберт.

У саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі четверого друга.У саду Шевченка харків'яни можуть обрати собі четверого друга. Фото: facebook.com/#Animals #World##World#911#

Як розповіли в притулку, перед тим як домашній улюбленець потрапляє до нової родини, у притулку його обстежують, прищеплюють та лікують від гельмінтів, кліщів та бліх, якщо в цьому є потреба. Новий господар вихованця отримає на руки внутрішній ветеринарний документ. Він містить відмітки всіх профілактичних заходів, які робили у притулку.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах