Росіяни обстріляли Харківщину: є поранені та загиблі

Росіяни обстріляли Харківщину: є поранені та загиблі

Росіяни обстріляли Харківщину: є поранені та загиблі фото: khar.gp.gov.ua

Події
17 липня 2023 12:04

Цього ранку окупанти вкотре атакували Харківську область. У Вовчанську є поранений чоловік. 


Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, сьогодні зранку ворог обстріляв місто Вовчанськ Чугуївського району. Попередньо,  чоловік 60 років отримав поранення і наразі вже госпіталізований. На місці працюють екстрені служби, зазначив Синєгубов.

Росіяни обстріляли Харківщину: є поранені та загибліРосіяни обстріляли Харківщину: є поранені та загиблі фото: khar.gp.gov.ua

Неспокійно в області пройшла і ніч. Відтак, напередодні ввечері ворог двічі обстріляв Харків ракетами С-300. Одна з ракет вибухнула у повітрі над територією рф, в місті зафіксовано 4 влучання на території підприємства в Основ'янському районі. Глава Харківської ОВА повідомив, що загинув цивільний чоловік. Крім того, троє чоловіків 41-го, 30-ти та 33-ох років отримали поранення та були госпіталізовані у стані середньої тяжкості. 

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Не полишав ворог і прикордонні та прифронтові населені пункти - гатив з мінометів та артилерії по Богодухівському, Харківському, Чугуївському та Куп'янському районах. Внаслідок мінометних обстрілів пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди та автівку у Куп’янському та Богодухівському районах.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах